Hakkımızda

Hakkımızda

2002 yılında ofset baskı alanında faaliyet göstermek amacıyla kurulan GÜLER MATBAACILIK, kuruluşundan bu yana gerek teknolojik yatırımları, gerek kalitesi ve hizmet anlayışıyla sektöründe adından sıkça söz edilen bir firma haline gelmiştir. 

300m² Kapalı alanı, geniş makine parkı ve deneyimli kadrosuyla firmaların tüm taleplerini yerine getirebilecek kaliteye sahip olan GÜLER MATBAACILIK bugün baskı, grafik ve diğer matbaacılık hizmetleriyle her büyüklükteki firmaya hitap edebilmektedir. 

Koşulsuz müşteri memnuniyetini kendisine ilke edinen GÜLER MATBAACILIK tasarımını ve baskısını yaptığı her ürünün altına imzasını hiç çekinmeden atabilmekte, kendi standartları ve hizmet anlayışıyla sektöründeki konumunu hızla güçlendirmektedir. 

Bu sebepten ötürü kurumsal ya da şahsi alanda baskı ve tasarım ihtiyaçlarınız için GÜLER MATBAACILIK 'ın teknolojik altyapısı, eğitimli personeli ve kaliteden taviz vermeyen hizmet anlayışından sizde faydalanmalısınız. 

GÜLER MATBAACILIK olarak taleplerinizi en uygun seçeneklerle karşılamak, düzenleyeceğimiz kampanya ve müşteriye yönelik diğer uygulamalarımızla sizlere en iyi hizmeti verebilmek için lütfen bizimle irtibata geçin.